Bygg- og Tømrermester Torolf Stenersen AS er et veletablert og allsidig byggmesterfirma som ble etablert i 1989 og som holder til i Gjekstadveien 5 i Sandefjord.

Vi utfører de fleste oppdrag som hoved- eller totalentreprenør slik at du som kunde bare har en ansvarlig å forholde deg til. Bedriften har mange faste samarbeidspartnere innen VVS, Elektro, Mur/betong, Blikk og ventilasjon for å nevne noen, og sammen med disse skreddersys utførelse og kvalitet på alle oppdrag vi utfører.

Vårt virkeområde er hovedsakelig oppføring av hytter og hus, tilbygg, restaurering, brygger og bad/våtrom samt små oppdrag for privatmarkedet med Vestfold som arbeidsområde. Med moderne verktøy utfører vi alle typer byggeoppdrag, alt fra grovt tømrerarbeid, til fint innredningsarbeid. Vi har de siste 20 årene vært samarbeidspartner med If forsikring og forsøker hver dag og leve opp til slagordet «rolig, det ordner seg».

Vi er pr. dato 32 ansatte og staben består av motiverte og dyktige medarbeidere hvorav 8 har mesterbrev, 19 med svennebrev, og 5 lærlinger. Vi er godkjent som opplæringsbedrift, og vi anser det som et stort og viktig ansvar å rekruttere ny arbeidskraft til tømreryrket. Derfor har vi til enhver tid med oss lærlinger, og praktikanter fra yrkesskolen. Dette gir firmaet god tilvekst av dyktige fagarbeidere. Vi har lange og solide tradisjoner på å levere ekte og godt håndverk, og etter mange år med sikker drift har bedriften opparbeidet seg et godt renommé i markedet